HLR KOLLEN

Utbildningar

HLR – Vuxen
HLR är någonting alla bör kunna! Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper i HLR för vuxna och hur du använder en hjärtstartare. Du lär dig också att hjälpa en person som drabbats av luftvägsstopp.
HLR – Barn
Utbildningen i Barn HLR riktar sig till alla som kommer i kontakt med barn.
En olycka händer snabbt och det gäller även att snabbt kunna agera när den händer. Utbildningen ger dig kunskap i hur du ska agera för att hjälpa ett barn med luftvägshinder, medvetslöshet eller hjärtstopp.
HLR & Första hjälpen
Det är viktigt att snabbt kunna hjälpa någon som får hjärtstopp eller råkar ut för en olycka. Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper i HLR och första hjälpen.
Barnolycksfall
Utbildningen i Barnolycksfall riktar sig till föräldrar och alla som jobbar med eller kommer i kontakt med barn. En olycka händer snabbt och det gäller även att snabbt kunna agera när den händer. Utbildningen ger dig kunskap i hur du ska agera för att rädda ett barn med luftvägsstopp eller hjärtstopp, samt första hjälpen vid vanliga skador.
Repetitionsutbildning
För de som har gått en utbildning inom de senaste 12 månaderna och behöver en uppdatering av kunskaperna. Övning ger färdighet!
Instruktörsutbildning
Våra instruktörsutbildningar följer HLR Rådets riktlinjer och vänder sig till alla som själva vill undervisa i hjärt- lungräddning.